Om meg

Velkommen til min faglige blogg om Digital markedsføring.

Mitt navn er Mia Marie Gillebo, jeg er 22 år gammel og kommer fra Tønsberg. Jeg har bodd i Oslo i 3 år og trives godt her.

For tiden tar jeg en bachelor i HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania, og er nå på mitt fjerde semester, halvveis i studiet. Jeg har alltid vært interessert i mennesker, hvordan mennesker utvikler seg og hvordan man lærer, og har et årsstudium i psykologi bak meg. Tidligere spennende fag fra både psykologi- og HR-studiet er kognitiv psykologi, sosial- og personlighetspsykologi, prosjektledelse, strategisk HR, individuell arbeidsrett og masse mer.

Dette semesteret fikk vi mulighet til å spesialisere oss innenfor et fagområde, og valget falt på Digital markedsføring. Selv om det er mennesker som interesserer meg mest, så synes jeg det er uhyre viktig å ha kunnskap og ferdigheter rundt Digital markedsføring og alt det tilhører. Det digitale utvikler seg så og si i samspill med mennesker, bare enda raskere, og det er veldig spennende å se hvor langt den er utviklet om, la oss si, 10 år. Målet med dette semesteret er å få en helhetlig oversikt over digitalisering, kunnskap og ferdigheter, og hvordan teknologien kommer til å utvikle seg og se ut i fremtiden.

Ved siden av studiene jobber jeg i en stiftelse som heter Signo Vivo hvor jobber jeg i boliger for døve og psykisk utviklingshemmede. Der trives jeg veldig godt, og det er spesielt spennende å se hvordan brukene utvikler seg, men også hvordan teknologien kan begynne å ta overhånd. Her tar jeg med meg erfaringer som helseomsorg, ansvar og tegnspråk.

Hver uke kommer denne bloggen til å bli oppdatert med faglig innhold, og jeg håper dere har lyst til å følge meg!

/Mia